Kontakt
Weyenberg Bouw en Advies
Het Haselt 30
7364 BX Lieren
Homepage:www.weyenbergbouwenadvies.nl
Telefoon:+31 (0) 55 506 4680
Fax:

Weyenberg durft “out of the box” te denken

Weyenberg Bouw en Advies

Wanneer u gaat bouwen of verbouwen is een betrouwbare partner een onmisbare factor. Weyenberg Bouw en Advies is zo'n partner, ongeacht de grootte van de klus. Zowel particulieren als zakelijke projecten zijn bij ons in goede handen. Wij kunnen het totale bouwproces begeleiden en staan voor heldere communicatie. Kwaliteit staat bij Weyenberg Bouw en Advies voorop, daar wij werken met gekwalificeerde partners, personeel en gerenommeerde toeleveranciers.

Voor een gedegen advies hoeft u niet verder te zoeken. Wij durven buiten de vaste kaders te denken, daarbij kunnen bijzondere creaties ontstaan. Uiteraard met respect voor de wensen van de klant. Bekijkt u rustig onze website om een duidelijk beeld te krijgen van de mogelijkheden van Weyenberg Bouw en Advies. Uiteraard kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om uw persoonlijke vraagstuk aan ons voor te leggen.

Weyenberg Bouw en Advies is uw partner voor alle werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie en voor machinaal timmerwerk.

U kunt bij Weyenberg Bouw en Advies terecht voor ontwerp, bouwbegeleiding, kostenramingen en begrotingen, bouwkundig advies bij aankoop van O.G.. Advies, begeleiding en het herstel bij opstalschaden.

Duurzame relatie

Referenties

Herbouw berging/bijkeuken in Apeldoorn

In een rustige wijk nabij Paleis het Loo, voor een particulier opdrachtgever de bestaande berging/bijkeuken herbouwt, compleet met installatiewerk en vloerverwarming.

Badkamer renovatie

Voor een particulier opdrachtgever de badkamer gerenoveerd inclusief totale installatie en vloerverwarming.

Bouwbegeleiding ontwerp en plaatsen carport

Voor een zakelijke opdrachtgever ontwerp en bouwproces begeleid van een te realiseren carport.

Nieuws

De slimste oplossing: DKC DeLuxe

Verlaagd BTW tarief

Waarom slim en vernieuwend:
Het kost veel minder tijd; Voorkomt fouten en materiaalverlies. Is circulair: eenvoudig te verwijderen en elders opnieuw te gebruiken. En: uit voorraad leverbaar, geen lange levertijden!

KOMO-certificering voor dakkapellen

Verlaagd BTW tarief

SKH, de certificeringsinstelling voor veiligheid, milieu, industrie, bouw en dienstverlening, en Dakvenstermeesters bieden fabrikanten van dakkapellen en vaklieden die deze monteren, de mogelijkheid om voor het product en de montage een KOMO-certificering te bemachtigen.

PIR Isolatie

PIR Isolatie

Wanneer men het dak of de spouw gaat isoleren, zijn er verschillende opties qua materiaal keuze. Zo kan men kiezen voor isoleren met minerale wol, EPS (Geëxpandeerd polystyreen) of PIR (Polyisocyanuraat Isolatie). UNILIN Insulation produceert en levert producten met PIR isolatie.

Cabrio balkonvenster

Cabrio balkonvenster

Het CABRIO® balkonvenster is al ruim 20 jaar de manier om elke kamer met een hellend dak te voorzien van een echt balkon.

Daktoegangskoepel voor plat dak

Daktoegangskoepel voor plat dak

De VELUX Groep heeft nu een daktoegangskoepel ontwikkeld die een vrije doorgang naar het dak mogelijk maakt door deze volledig open te zetten.

Alles-in-één dakraam

Alles-in-één dakraam

Het VELUX Solar dakraam is het ultieme alles in één dakraam. Het dakraam zorgt voor meer wooncomfort, omdat hij op afstand te bedienen is.

Energiezuinigste dakraam ter wereld

Energiezuinigste dakraam ter wereld

De VELUX Groep heeft het eerste en enige dakraam ontwikkeld dat door het Passiefhuis Instituut is gecertificeerd voor klimaatregio ‘koud’.

Luchtdicht Daksysteem

Luchtdicht Daksysteem

Met de steeds strengere eisen ten aanzien van energiezuinig bouwen (verlaging van de EPC) wordt luchtdicht bouwen een steeds belangrijker item. Door luchtdicht te bouwen kan verwarmde lucht niet meer door kieren naar buiten verdwijnen waardoor het energieverbruik verminderd wordt.

Isover Comfortroll XS

Isover Comfortroll

Isover introduceert een nieuw product voor het isoleren van schuine daken: Isover Comfortroll XS. Deze isolatiedeken heeft uitstekende isolatiewaarden en is een zeer stevig product, dat gemakkelijk aan te brengen is. Omdat de rol compact verpakt is, zijn ze gemakkelijk naar de zolder te vervoeren.