Kontakt
Weyenberg Bouw en Advies
Het Haselt 30
7364 BX Lieren
Homepage:www.weyenbergbouwenadvies.nl
Telefoon:+31 (0) 55 506 4680
Fax:

Augustinus

Augustinus Prefabwapeningsstaal kent geen beperkingen in wapeningsstaal. Alle combinaties en hoeveelheden leveren wij. Snelheid, flexibiliteit en service, daarin zijn wij uniek.

Augustinus levert (prefab)betonwapening en gaat daar heel ver in. Wij kennen namelijk geen beperkingen in betonijzer wanneer het gaat om staven, rollen of matten. Alle combinaties en hoeveelheden zijn mogelijk. Wij ontzorgen onze klanten door een totaaloplossing van A tot Z te bieden. De vele mogelijkheden en hoge capaciteit combineren wij met een persoonlijke benadering.

Omdat Augustinus alles rondom betonproducten levert, zijn wij in staat om complete pakketten te leveren. Zo kunnen wij op verzoek een maatwerkpakket leveren bestaande uit prefabwapening, handelsstandaarden, losse wapening, dekkingsmaterialen en aanverwante producten. Precies op het moment dat u dit nodig heeft. Hierdoor kunnen onze klanten uitzonderlijk efficiënt werken. Wij nemen immers het transport van materialen naar de bouwplaats compleet voor onze rekening.

Onze volautomatische nettenlasmachine en las-buigmachine staan garant voor constante kwaliteit en maatwerk. En niet alleen voor grote hoeveelheden. De machine kent geen omsteltijd wat productie van kleinere series interessant maakt. Voor kelders, vloeren of funderingen stellen wij een volledig bouwpakket voor u samen. Het wordt door onze vrachtwagens als compleet pakket op uw bouwproject afgeleverd. Eventueel samen met een van onze ervaren ijzervlechters, die graag voor u aan de slag gaan.

Wij kunnen op verzoek KOMO gecertificeerd wapeningsstaal leveren.

Augustinus
Augustinus
Augustinus
Augustinus
Augustinus

Overige informatie

Wil je meer informatie over Augustinus; Het laatste nieuws, de meest innovatieve producten of productinformatie en downloads? Klik op een van onderstaande categorieen en je vindt meer informatie over Augustinus.

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws over Augustinus.

Onze producten

Onze producten Augustinus

Een kleine greep uit het ruime assortiment Augustinus producten.

Downloads & Informatie

Downloads & Informatie

Download hier de technische productbladen en brochures van Augustinus.

Video's

Augustinus Video's

Bekijk hier de verwerkingsfilms, bedrijfspresentatie en andere video’s van Augustinus.