Kontakt
Weyenberg Bouw en Advies
Het Haselt 30
7364 BX Lieren
Homepage:www.weyenbergbouwenadvies.nl
Telefoon:+31 (0) 55 506 4680
Fax:

Bedrijfsprofiel

Weyenberg Bouw en Advies is een toegewijd bouwbedrijf waarbij het leveren van kwaliteit en een duurzame relatie ten allen tijde de uitgangspunten zijn. Ongeacht of het nu gaat om het verbouwen, uitbreiden of een nieuwbouwproject wij staan u graag bij. Wij werken uitsluitend samen met betrouwbare partners en toeleveranciers.
Naast het afleveren van kwalitatief hoogstaand werk, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor advies in de fase voorafgaand aan de daadwerkelijke bouw en begeleiding gedurende het bouwproces. Te denken valt aan kostenramingen, ontwerp, vergunningen en de bouwaanvraag.

Wij werken zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Ook voor VVE's (Verenigingen van Eigenaren) en verzekeringsmaatschappijen hebben wij aangetoond een gewaardeerd partner te zijn.

Weyenberg Bouw en Advies kenmerkt zich door haar no-nonsense aanpak. Wij houden van heldere communicatie en afspraken wat ten alle tijde te goede komt aan het bouwproject dat met het oog op de toekomst gerealiseerd gaat worden. Details kunnen hierbij een grote rol spelen. Wij overzien het gehele proces door onze brede ervaring in de bouwsector en kunnen u van daaruit uitstekend ondersteunen met advies. Overweegt u een bijzonder bouwwerk ook dan staan wij u graag met raad en daad bij. Weyenberg durft “out of the box” te denken en hierdoor kunnen opvallende creaties ontstaan.

Om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden die een samenwerking met Weyenberg Bouw en advies biedt, verwijzen wij u graag naar de reeds opgeleverde projecten. Uiteraard staan wij welwillend tegenover persoonlijk contact, om u van meer informatie te voorzien. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken op 055-5064680 of via het formulier op de contactpagina.

Bekijk hier een aantal referentieprojecten.