Kontakt
Weyenberg Bouw en Advies
Het Haselt 30
7364 BX Lieren
Homepage:www.weyenbergbouwenadvies.nl
Telefoon:+31 (0) 55 506 4680
Fax:

Referenties

Herbouw berging/bijkeuken in Apeldoorn

In een rustige wijk nabij Paleis het Loo, voor een particulier opdrachtgever de bestaande berging/bijkeuken herbouwt, compleet met installatiewerk en vloerverwarming.

Badkamer renovatie

Voor een particulier opdrachtgever de badkamer gerenoveerd inclusief totale installatie en vloerverwarming.

Bouwbegeleiding ontwerp en plaatsen carport

Voor een zakelijke opdrachtgever ontwerp en bouwproces begeleid van een te realiseren carport.

Raamkozijn vervangen voor kozijn met openslaande deuren

Voor een particulier opdrachtgever uit Lieren een raamkozijn vervangen voor een deurkozijn met openslaande deuren met zijlichten. Roeden keurig verdeeld over de deuren en het vast glas.

Kozijn met openslaande deuren

Voor een particulier opdrachtgever in Apeldoorn een kozijn met 2 openslaande deuren geplaatst, identiek gemaakt naar een naast gelegen bestaande kozijn.

Dakopbouw en renovatie van de gevels

Uitbreiding woonhuis door een dakopbouw 2e verdieping inclusief totale renovatie van de gevels met kunststof kozijnen en Keralit gevelbekleding. De woning is nu uitgebreid met 3 slaapkamers en een badkamer.

Betonsokkel voor een kunstwerk

In samenwerking met een beeldend kunstenaar hebben wij voor de plaatselijke basisschool een voetstuk mogen maken voor een fraai kunstwerk.

Dakopbouw prefab

Voor een particulier opdrachtgever hebben wij de woning uitgebreid met een dakopbouw op de 2e verdieping. Gezien de bereikbaarheid en de hoogte is er voor gekozen om deze te prefabriceren. Voordeel is dat er veel aanloop en transportkosten op locatie bespaard wordt.

Garderobekasten onder schuine kant

Onder een schuin dakconstructie hebben wij verrijdbare garderobekasten gemaakt, deze worden door de opdrachtgever in eigen beheer geschilderd.

Vervangen raamkozijn

Voor een particuliere opdrachtgever hebben wij een raamkozijn vervangen, in eigen werkplaats gemaakt. Voorzien van HR++ beglazing.

Machinaal timmerwerk, authentieke deuren te Oosterhuizen en Loenen

Voor 2 voormalig school/dorpsgebouwen hebben wij beide een nieuwe voordeur gerealiseerd. Welke afzonderlijk van elkaar in eigen werkplaats zijn gemaakt.

Renovatie kapconstructie te Laag Soeren

Bij deze boerderijwoning is de totale kapconstructie gerenoveerd, m.b.v. geïsoleerde dakplaten en dakpannen, tevens zijn er 2 stuks dakkapellen geplaatst welke in eigen werkplaats zijn gefabriceerd en op locatie m.b.v. een kraan zijn geplaatst.

Nieuwbouw woonhuis te Loenen

Hier is tevens het ontwerp, bouwaanvraag en uitvoering gerealiseerd door Weyenberg, dit in samenwerking met een gerelateerde makelaar.

Herbouw schuur te Oosterhuizen

Deze schuur is hergebouwd nadat de bestaande door brand is verwoest. De bestaande fundering is daarbij gedeeltelijk hergebruikt, de fundering van de draagconstructie en de bovenbouw is wel compleet vervangen.

Houtbouw te Lieren

Hier was de wens van opdrachtgever een bestaande berging te vervangen voor een traditioneel gebouwde kapschuur/berging. Deze is totaal vervaardigd van Douglas/Larikshout, geconstrueerd met traditionele pen en gat verbindingen.

Vervangen Luifel jaren 30 woning te Apeldoorn

Vervangen van een voordeurluifel welke behoort aan een typisch karakteristiek jaren 30 woning in Apeldoorn, inclusief een traditioneel gemaakt zinken dak en uitloop met vissebekje.

Verbouw woonhuis te Laag Soeren

Deze woning was bestaand ca. 350m3 en is door ons vergroot naar ca 650m3. Het bestaande gedeelte is gerenoveerd naar nieuwbouw eisen. Deze woning is al in het voortraject door ons begeleid en vanaf de aankoop zijn wij hier bij betrokken geweest.