Kontakt
Weyenberg Bouw en Advies
Het Haselt 30
7364 BX Lieren
Homepage:www.weyenbergbouwenadvies.nl
Telefoon:+31 (0) 55 506 4680
Fax:

Advies

Ontwerp en Bouwbegeleiding

Een goede voorbereiding is het halve werk, dat klopt, graag denken wij al mee vanaf de ontwerpfase. Onze visie: ”wonen is beleven”. Tijdens het opstellen van het programma van eisen en het ontwerp kijken wij naar de wensen en de huidige leefstijl. Vaak denkt men dat er iets niet kan; wij denken juist in mogelijkheden, in plaats van waarom niet, hoe dan wel? Dat kan resulteren in verassende oplossingen!Ook kan een opdrachtgever kiezen om te bouwen in eigen beheer, maar ontbreekt het deze aan de verfijnde expertise en gevoel van kosten. In dat geval kunt u ons benaderen voor het begeleiden van een bouwproject, ook het opstellen van een kostenraming en het bewaken van de kosten kan tot die taken behoren.


Kostenramingen en begrotingen

Voordat er gebouwd wordt wil men graag weten waar men financieel aan toe is. Voor het opstellen van een kostenraming en of inschrijfbegrotingen voor collega-bouwers zijn wij te benaderen.


Bouwkundig-advies bij aankoop van O.G.

Bij een aankoop van een woning komt veel kijken: klopt de locatie, is de woning groot genoeg, is de vraagprijs wel goed, krijgen we de financiering wel rond? U kunt voor vraagtekens komen te staan met betrekking tot de staat van het onderhoud en de mogelijk te verwachten kosten, is de woning constructief- en isolatie-technisch wel in orde? Kan er uitgebreid worden, en wat gaat dat dan kosten? Bij al deze vragen/onduidelijkheden kunt u ons benaderen, ten eerste om bijvoorbeeld mee te kijken bij een bezichtiging, of voor een uitgebreid bouwkundig rapport met de verwachte kosten.


Advies en begeleiden bij het herstel van opstalschaden

Ook pech en de daaruit voortvloeiende schade aan uw onroerend goed kunnen u treffen. Natuurlijk bent u verzekerd, maar wat is nu de werkelijke

schade, niet alleen de zichtbare schade, ook moet er gekeken worden naar de achter-constructie en natuurlijk de oorzaak. Welke schade is gedekt door de verzekering en wat niet, en hoe bepalen we een juist schadebedrag voor het herstel. Door meerdere jaren ervaring in deze tak van sport weten wij hier onze weg zeker in te vinden en u daarin te ondersteunen.

impressie-1-thumb.png

Bekijk hier een impressie van onze Ontwerp & Advies diensten