Kontakt
Weyenberg Bouw en Advies
Het Haselt 30
7364 BX Lieren
Homepage:www.weyenbergbouwenadvies.nl
Telefoon:+31 (0) 55 506 4680
Fax:

Bouw

Nieuwbouw

Overweegt u nieuwbouw van een woning of bedrijfspand, ook dan kunt u bij ons terecht. Voordelen van nieuwbouw zijn meer ontwerpvrijheid, isolatiewaarden op een hoger niveau, geeft meer comfort en lagere energiekosten. Bij nieuwbouw kijk je meer naar de toekomst en kan er ook gerichter gebouwd worden, meestal wordt er geïnvesteerd voor een langere periode.

Verbouw

Voor uitbreiding en/of upgraden van een bestaande woning of bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres. In de tijd kunnen woonwensen veranderen; dat wil niet zeggen dat u meteen hoeft te verhuizen, het is vaak goed mogelijk om een uitbreiding te creëren welke goed aansluit op uw bestaande pand, qua uiterlijk en gebruiksplezier. Weyenberg Bouw en Advies kijkt graag met u mee, samen met uw wensen en eisen komen wij vaak tot een goed plan, waarbij de haalbaarheid vaak parallel kan meelopen.

Onderhoud en renovatie

Heel belangrijk is het om uw woning of pand in een goede conditie te houden, de waarde blijft dan op een goed peil en het bespaart u op de lange termijn hoge kosten.

Onderhoud vindt periodiek plaats, een meerjaren-onderhoudsplan kan u daarbij helpen. Een meerjaren-onderhoudsplan geeft u op de lange termijn inzicht in de te verwachten kosten. Ook als u de onderhoudskosten wilt verlagen, zijn er mogelijkheden om diverse onderdelen onderhoudsarm te maken, te denken valt aan kunststof of aluminium kozijnen en gevelbekleding.

Renovatie van bijvoorbeeld uw dak kunnen wij goed verzorgen, vaak gaat dit gepaard met nieuwe dakbedekking zoals dakpannen en het opwaarderen van de isolatiewaarde, dit voor meer comfort en het verlagen van de energielasten. Ook renovatie van de badkamer en/of toilet kunnen wij verzorgen.

Machinaal timmerwerk

In eigen werkplaats maken wij maatwerk onderdelen, zoals kozijnen, ramen en deuren.Ook draaikiepramen behoort tot de mogelijkheden. Klein interieur zoals garderobekasten kan als maatwerk geleverd en geplaatst worden. Voor maatwerk trappen in standaard vuren tot luxe eiken kunt bij ons ook terecht.


frezen-1-thumb.png

Bekijk hier een kleine impressie van onze machinale timmerfabriek - MyAlbum.com

Prefab Elementen

Vaak is het wenselijk om de bouwtijd op locatie te verkorten of blijkt de ruimte te beperkt voor traditionele bouw, dan kan prefab een goede oplossing zijn, de voorbereiding is hierbij van aanzienlijk belang.

De elementen worden op de werf/werkplaats gefabriceerd, zodat dit na transport op locatie m.b.v. kranen geplaatst kan worden, de bouwtijd op locatie is daarmee aanmerkelijk korter. Dakkapellen, dakopbouwen en serre’s zijn uitermate geschikt voor prefab-bouw.